Goedkoop autohuur Nice (airport, Milaan (airport), Turijn (airport), Genua (airport)

Goedkope Autohuur Nice, Frankrijk (vliegveld) (All Inn auto huren Nice)

Goedkope Autohuur Milaan, Italië (vliegveld) (All Inn auto huren Milaan)

Goedkope Autohuur Turijn, Italië (vliegveld) (All Inn auto huren Turijn)

Makkelijk vanuit Nederland  een auto reserveren in je eigen taal!

Reserveer eenvoudig online je huurauto vanuit Nederland tegen de scherpste tarieven bij één van de autoverhuurbemiddelaars op deze site. Bekijk hier de verschillende aanbieders en vergelijk hun tarieven. Alle grote verhuurders / bemiddelaars heeft u hier beschikbaar op deze site!

Vergelijk de prijzen van diverse aanbieders en maak uw keuze!

1 Thrifty Thrifty Checken
2 Cardelmar Cardelmar Checken
3 Sunnycars Sunnycars Checken
4 Alamo Alamo Checken
5 Europcar Europcar Checken
6 Rentalcars Rentalcars Checken

Overzicht autoverhuurders:

1. De eerste auto aanbieder op onze site is een jonge speler in de autoverhuur markt en biedt wereldwijd huurauto’s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.

Op de Nederlandse markt onderscheidt deze verhuurder zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All inclusive prijzen écht all inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. De partners zijn zowel de grote internationale huurautoaanbieders zoals Alamo, Avis, Europcar e.d. als ook de kleinere lokale specialisten. Hiermee kunnen ze op bijna elke bestemming de passende huurauto aanbieden.

300X250    120X60

2. Onze tweede aanbieder is met 7500 vestigingen wereldwijd aanwezig in 75 landen en is een van de grootste autoverhuurders ter wereld. Of u een personenauto van Ford, Fiat, Citroen, BMW, Mercedes of Audi wilt huren of wellicht voor een verhuizing of vakantie een busje of bestelwagen nodig heeft, U vind hier altijd de juiste huurauto. Op de internetsite wordt u de mogelijkheid geboden uit tal van huurauto's uit alle segmenten en over de hele wereld te kiezen. Deze aanbieder  is wereldwijd vertegenwoordigd op grotere en kleinere vliegvelden evenals in grotere en kleinere steden. U kunt zodoende direct wereldwijd vanaf uw computer een passende auto huren.

   

3. De derde online autoverhuurder is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. Deze verhuurder staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.